Love it.


Date: 2011-10-27 / Time: 23:34:35
Kategori: Strömmar ur mina högtalare / 0 Kommentarer

Well, my girl's in the next room sometimes I wish she was you. I guess we never really moved on.
And I never wanna say goodbye but girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel.





Cancer, jag hatar dig.


Date: 2011-10-26 / Time: 20:32:00
Kategori: Mamma <3 / 1 Kommentarer




Då var det dags för årets Rosa bandet gala något jag alltid brukar kolla på men som har fått en extra betydelse sen Mamma gick bort. Jag blir illamående av att bara höra ordet Cancer och det är sjukt att det finns en sjukdom som förstör så många människor och familjers liv. När jag ser föräldrar berätta om sin cancer med barn springande runt fötterna slås jag av hur orättvist livet är och jag kan inte låta bli att fälla en tår. Jag känner mig så ledsen att jag nästan blir illamående. Och varje gång någon nämner ordet cancer så väcks alla minnen till liv som att det vore igår Mamma somnade in. Jag kan inte sluta känna mig förtvivlad. Vill bara skrika högt, eller något som kan få min smärta att försvinna. Att jag kommer sakna dig, det kommer jag alltid göra. Men det är den smärtan av din bortgång som vi fick uppleva på plats som plågar mig värst just nu.

"Vi satt vid din sida, vi höll din hand.
Vi försökte trösta dig och du reagerade på våra ord ibland.
Men någonstans tog änglarna vid, du lämnade oss alla med ett hål i hjärtat."


Det känns som att jag har fastnat i att söka en syndabock jag kan inte sluta tänka på om någon kunde gjort något annorlunda, en annan läkare, en annan stad, någon som visste bättre. Att inte vi i familjen upptäckte att något var fel tidigare. Man är arg på världen och vill hitta någon att klandra. Kanske känner jag skuld över att man inte skickade Mamma till läkaren tidigare. Skuld över saker är en tung börda att bära. Jag tänker hela tiden varför skulle det hända just oss? Och nu har ytterligare en familjemedlem fått diagnosen cancer och hela jävla ekorrhjulet börjar snurra igen, hur ska man orka. Hur ska resten av familjen orka? Jag önskar att cancer fick cancer och dog.

& självklart vill jag avsluta inlägget med att påminna er om att skänka en slant, allt räknas..& så vill jag även påminna om ta vara på era nära och kära, att ni ska njuta av den tid ni har tillsammans :) 





Dagens tanke ..


Date: 2011-10-23 / Time: 23:29:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Have you ever wondered which hurts the most:
saying something and wishing you had not, or saying nothing and wishing you had?






Dagens tanke ..


Date: 2011-10-17 / Time: 22:22:00
Kategori: När huvudet blir fullt av tankar. / 0 Kommentarer


Ibland måste man vara klok nog för att veta vad som är rätt - och vad som är fel.
Jag brukar veta ganska snabbt, men det är klart man i andra fall velar i en halv evighet. Bara för att man inte vill ta fel beslut. Men... hur kan det vara fel beslut om det känns rätt i hjärtat?




Jag glömmer aldrig.


Date: 2011-10-13 / Time: 23:45:00
Kategori: Strömmar ur mina högtalare / 0 Kommentarer

Du går med blicken vänd kan du ha sett mig än?
Nån borde byta stad för nu kommer allt tillbaks.

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor.
Har inte glömt vad du gjort, nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort.





Dagens tanke ..


Date: 2011-10-13 / Time: 23:07:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer

 

 





Favorit :)


Date: 2011-10-08 / Time: 18:46:00
Kategori: Det vi kallar kärlek <3 / 0 Kommentarer


One tree hill
säsong nio, jag längtaaar.





Livet är kort.


Date: 2011-10-05 / Time: 20:10:00
Kategori: När huvudet blir fullt av tankar. / 0 Kommentarer


Funderar & funderar...
Beslut kan vara tuffa att ta speciellt när det gäller stora grejer i livet eller beslut man vet kommer få konsekvenser man måste ju våga och som alla säger man måste våga chansa för att vinna men ibland känns besluten så stora att man blir rädd att fatta ett beslut, man blir rädd för att välja fel väg. Jag står vid ett sånt vägskäl i livet där det är dags att välja vilken väg man ska gå. Jag vet vilken väg jag vill gå men jag hänger upp mig på vilken väg som är rätt. Känns lite som att hjärtat går åt ett håll medans hjärnan går åt andra hållet, borde man? vågar man? ska man? osv listan kan göras lång."Livet är kort". Jotack, den har jag också kört på ett antal gånger och visst är det sant. Visst kan man dö precis när som helst, visst kan chanser försvinna framför näsan på en. Visst ska man fånga dagen och allt det där. Men samtidigt får vi leva i konsekvenserna av besluten vi tar idag, i resten av våra liv. Allt vi säger och allt vi gör. Jag har ingen lust att böta i resten av mitt liv för något dumt tillfälligt misstag.

Livet är kort. Men samtidigt är det lite för långt för att dra på sig en hel garderob av konsekvenser.




Dagens tanke ..


Date: 2011-10-04 / Time: 21:02:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer

 

 





Det är okej att känna.


Date: 2011-10-01 / Time: 11:32:00
Kategori: Mamma <3 / 0 Kommentarer


Oktober är en rosa månad, en månad då det kretsar kring cancer och en månad då jag hela tiden blir påmind om att min Mamma förlorade kampen mot sin cancer. Man tänker alltid det händer inte mig eller någon jag känner men helt plötsligt står man där chockad och panikslagen över att cancern vänt upp och ner på din värld och din familjs värld, det är en hemsk sjukdom och efter att ha förlorat någon i cancer så är det ett ord jag aldrig kommer kunna höra någon säga utan att bli berörd, kanske därför denna videon berör mig så fruktansvärt och träffar mig rakt i hjärtat. Men oavsett om du känner någon som har cancer, förlorat någon i cancer eller aldrig haft det så är detta något alla borde offra 5 minuter för att kolla på.








Hej! Emma 25 årig Skånetös som numera är bosatt i Småland. Bloggar om min vardag, kärleken till vänner och familj, saknaden efter min älskade mamma, musiken jag älskar, festerna jag går på, sakerna jag inte kan leva utan och min kärlek till fotbollslaget Djurgården. Jag uppdaterar så ofta jag känner för det vissa dagar ofta andra mer sällan. Anyway I hope you like it. Och bild har jag bifogat.

RSS 2.0