Två underbara helger :)


Date: 2011-05-29 / Time: 23:41:16
Kategori: Part-ey and so on. / 0 Kommentarer


Dåligt med bloggade I know men i samband med att det fina vädret kommer så försvinner tiden vid datorn och man glömmer helt enkelt bort att blogga. Har ju hänt massor sen sist jag bloggade men för att skriva kort så hade jag en helt underbar födelsedagshelg i Örebro med fina vänner och jag älskar livet i storstaden och igår firades det här hemma med fina vänner vilket också var en lyckad kväll som vi gärna kör en repris på har kramp efter allt skratt, livet har sina goda stunder :) Det var allt jag hann med att blogga om just nu. Punkt och slut :)


<3




20 maj 2011.


Date: 2011-05-20 / Time: 12:32:00
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer



Hipp Hipp Hurra på min födelsedag :)




Roadtrip :)


Date: 2011-05-19 / Time: 20:26:12
Kategori: Part-ey and so on. / 0 Kommentarer


Övertaggadtjej.se!
Snart packat klart och är så laddad inför morgondagen då det bär av till Nathalie i Örebro med Jankan och Nina för att fira min födelsedag :) Mina förväntningar inför hegen är skyhöga. Därör ska jag försöka att tagga ner en aning så att dessa förväntningarna har den minsta chans att infrias. Sedan ska det lyssnas på bra festmusik hela dagen, ta på mig min nya fina klänning, hitta rätt skor, kolla smhi för bra väder etc :) Plan B- att bli skitfull haha :)






Dagens tanke ..


Date: 2011-05-11 / Time: 23:07:49
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


When life gives you a hundred reasons to cry...
show life a thousand reasons to smile




Dagens tanke ..


Date: 2011-05-09 / Time: 19:16:54
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer






Sometimes you just need to talk.


Date: 2011-05-07 / Time: 15:43:56
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Tänk att tio minuter i telefon kan ge så mycket ro :) Sedan att hjärnan ramlar ur huvudet och man känner sig som en idiot för att man inte alls vet vad man ska säga tycker jag att vi kan bortse ifrån. Next time!
Men allt känns iallafall bättre efter att man får prata av sig lite och man känner sig lättare helt enkelt när det inte tynger en lika mycket även om det fortfarande gör ont. Suttit ute större delen av dagen & njutit av solen men nu blir det snart en dusch och sen kommer min fina vän Jankan hit så då blir det myslördag på hög nivå med film och godis, precis en sån kväll som jag behöver idag :) Hoppas ni alla har en solig och underbar lördag.




Känslostorm.


Date: 2011-05-07 / Time: 00:58:00
Kategori: När huvudet blir fullt av tankar. / 0 Kommentarer


All that I know is I don't know.

En Fredag som började bra blev ännu bättre och sen slutade i tårar. Jag hade kunnat göra så mycket saker annorlunda, fast jag kan inte vrida tillbaka tiden. Vad som varit är förbi och det är bara att acceptera och försöka gå vidare. På något sätt måste livet alltid gå vidare hur ont det än gör för stunden. Men det är svårt att acceptera innan man kan förstå. Hur kan något så bra egentligen bli så fel? Ja allt jag egentligen vet & kan säga är att jag är så förvirrad.

Egentligen gör jag alltid det jag inte borde...
jag skulle kunna säga att jag inte visste bättre fast det är inte riktigt sant.




Can´t keep loving you with half of my heart.


Date: 2011-05-05 / Time: 15:17:30
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Jobbat hela helgen som varit och det har varit en bra helg med mycket roligt sällskap och jag har haft riktigt roligt faktiskt måste jag säga :) Efter helgen styrde jag bilen mot Malmö och familjen för en välbehövlig paus alltid skönt att spendera tid med familjen speciellt eftersom jag inte har så mycket släkt eller familj här uppe så är det skönt att åka ner och bara vara :) Skönt att komma hem nu igen iallafall även om det känns tomt varit omringad av människor så många dagar nu så tystnaden hemma kändes konstigt men tur att man har Liam iallafall som typ aldrig är tyst haha. I övrigt är det mycket på gång i livet, mycket som händer men perioder som denna tar jag en dag i taget försöker fokusera på att kolla framåt och att det är en sommar på ingång gör alltid att det känns lite lättare :) Punkt och slut.




Saknad.


Date: 2011-05-02 / Time: 09:05:00
Kategori: Mamma <3 / 1 Kommentarer

 

Jag saknar dig varje dag, hela tiden. Det är så sjukt svårt att leva utan dig och jag skulle offra allt om jag bara kunde få träffa dig en stund, få sånna mamma råd som bara du kunde ge. Jag behöver kärleken från min mamma och en famn man alltid kände sig trygg i och visste att oavsett vad som händer så löser sig allt. Men jag går alltid framåt med dig i mitt hjärta, du var en kämpa och när saker är jobbigt kämpar jag både för dig och mig. Jag älskar dig <3

 








Hej! Emma 25 årig Skånetös som numera är bosatt i Småland. Bloggar om min vardag, kärleken till vänner och familj, saknaden efter min älskade mamma, musiken jag älskar, festerna jag går på, sakerna jag inte kan leva utan och min kärlek till fotbollslaget Djurgården. Jag uppdaterar så ofta jag känner för det vissa dagar ofta andra mer sällan. Anyway I hope you like it. Och bild har jag bifogat.

RSS 2.0