Dagens tanke ..


Date: 2011-02-28 / Time: 08:10:00
Kategori: Dagens tanke .. / 1 Kommentarer








När det liksom gör sådär ont i hjärtat.


Date: 2011-02-27 / Time: 22:05:00
Kategori: Mamma <3 / 0 Kommentarer


Vi firar Mammas födelsedag på Kreta, vid tidpunkten för när kortet togs hade jag ingen aning om att det var den sist födelsedagen vi skulle fira tillsammans jag hade ingen aning om att jag 4 månader senare skulle säga hejdå föralltid. Jag var så lycklig så ovetande och det gör ont att veta att jag aldrig kommer bli det igen, jag kan aldrig gå tillbaka. Jag kan inte låtsas som att det inte hänt, jag kan inte vrida tillbaka klockan och få lite mera tid. Det är ingen mardröm utan verklighet så verkligt det bara kan bli. Idag såg jag på jobbet en liten pojke komma springande, han lyste av glädje och kastade sig in i famnen på sin mormor & vad ont det gjorde. Smärtan känns varje dag men i just den stunden kände jag sekundsnabb hård smärta som att någon slog mig i bröstet och luften tog slut jag var tvungen att gå ifrån och låta tårarna rinna, ett sånt tillfälle som jag ännu inte lyckas kontrollera och det bara rasar över mig från ingenstans. Min lilla kille älskade dig mer än allt i världen och det är så jävla orättvist att han inte får ha dig i sitt liv, det gör så jävla ont, ont i hjärtat.





Skepp & Hooj :)


Date: 2011-02-26 / Time: 23:47:07
Kategori: Part-ey and so on. / 0 Kommentarer


Kryssningen närmar sig & jag längtar fy tusan vad jag behöver en paus, byta miljö, andas ny luft och bara vara och slippa alla vardagens måsten det ska bli så skönt :) Va ju tänkt vi skulle åkt på partykryssningen för ett tag sen men blev inte så tyvärr och jag har ju varit så sjukt sugen på kryssningen länge så när jag fick ett samtal om att det va  kryssning på g så var jag inte sen att hoppa på trots kort varsel men vadå ibland måste man faktiskt få vara sådär spontan och ta livet som det kommer. Visst ett liv funkar väll egentligen inte utan struktur och planering och jag gillar att ha koll på läget och rutiner som funkar men ibland är det bara så skönt att vända upp & ner på vardagen några dagar göra något annat något oväntat & bara ha kul. Att få känna dendär lyckan man kan få av spontanitet och äventyr det gillar jag :) Jag har ju alltid varit en tjej som levt med vinden alltid på väg någonstans, alltid något på gång och inte velat vara på samma ställe för länge då jag blivit rastlös och så ser inte mitt liv ut idag men jag är nöjd med mitt liv som det ser ut nu men den gamla Emma kan få för sig att titta ut ibland få tokiga ideer, åka på spontana roadtrips, leva för stunden, då man bara är sig själv och njuter av att leva för idag :)





Choklad räddar min dag :)


Date: 2011-02-26 / Time: 15:00:00
Kategori: Min vardag / 1 Kommentarer


Jobb, jobb, jobb, jobb mycket roligare än så är inte min Lördag tyvärr tur jag fick med mig en chokladkaka imorse så jag får lite lördasmys :)




Ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.


Date: 2011-02-25 / Time: 20:05:00
Kategori: Strömmar ur mina högtalare / 0 Kommentarer



"jag vet vad som måste göras
ändå sitter jag kvar här
i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

jag försöker att strida mot känslan
men den är rädd och den spelar ett spel nu
jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

men jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder nånstans
jag vet att måste ta steget ur vår sista dans"

Melissa Horn - Vår sista dans.




Dagens tanke ..


Date: 2011-02-24 / Time: 23:00:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


 

 





Ledig Torsdag.


Date: 2011-02-24 / Time: 22:29:46
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Torsdag och idag har jag varit ledig..Skönt som tusan och förutom lite fixande i hemmet så har jag bara tagit det lungt och strosat runt i mina mjukiskläder vilket jag älskar. Jag skulle inte vilja ha det så jämt då skulle jag dö av tristess men att få dagar ibland då man bara får vara, får njuta slippa fixa sig och ha mjukiskläder det är vardagslyx det :) Vad som inte alls är lika skönt är att jag har en 30 timmars jobb helg som snart drar igång så istället för att längta efter helgen så längtar jag efter att helgen ska ta slut, att få vara ledig på helgen borde vara en lag, helgen är helig haha :) Men nehe precis som dehär klockslaget andra kvällar så ska jag återvända till att kolla på BB innan jag kryper i säng, än är jag inte så imponerad av vilka människor det är där inne men man tittar ju ändå och hoppas på att det ska bli kul :) Later.




Starting from zero got nothing to lose.


Date: 2011-02-23 / Time: 08:02:00
Kategori: Strömmar ur mina högtalare / 0 Kommentarer


You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove.

Tracy Chapman - Fast car.




För lite tid på dygnet.


Date: 2011-02-22 / Time: 22:37:30
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Massor att göra just nu för lite tid att sova för mycket saker som ligger efter, renoveringen står aningen still att blogga hinns inte riktigt med men sånt är livet ibland och det lugnar nog förhoppningsvis ner sig lite snart. Varit upp sen strax efter 5 imorse så ögonen går i kors och är sjukt trött ska kolla klart på BB sen blir det sängen :)
Over and out.




Dagens tanke ..


Date: 2011-02-19 / Time: 22:05:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Searching for the truth is easy.
Accepting the truth is hard.





Lööördag :)


Date: 2011-02-19 / Time: 17:00:00
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Sitter & myser i soffan och vill väll egentligen sitta kvar här & bara vara men då livet är så fullt upp nuförtiden och alla har fullt upp med sitt så hinner man ju oftast bara ses på helgerna & nästa helg står jobb på schemat hela helgen så därför bestämmde jag mig för att det ikväll får bli vin med mina fina vänner :) Vad vi hittar på sen eller om vi bara blir hemma & dricka vin det får vi se men nehe klockan tickar fort så dags att hoppa in i duschen så jag kommer iväg :) Hoppas ni får en bra kväll, over and out.

Uppdaterad : Blev visst en hemmakväll iallafall tråkigt att inte träffa mina tjejer men får nöja mig med en skål popcorn och lite film och det är ju inte heller fy skam :)




Memento vivere.


Date: 2011-02-19 / Time: 13:00:00
Kategori: När huvudet blir fullt av tankar. / 2 Kommentarer

Kom ihåg att leva!
Ännu en vecka har passerat & jag skräms lite av hur fort veckorna försvinner iväg och snart har 2 månader av det nya året hunnit passera. Det positiva är väll att det går mot vår, jag vill gärna ha vår nu på en gång och sen sommar en lång underbar sommar.. jag längtar efter värme :) Jag behöver mer solsken för att bli piggare och sådär äkligt lycklig och positiv just nu sitter jag fast i något snurrande ekorrhjul som går aldeless för fort och kväver en sådär lite i taget. Jag skulle behöva ett sån riktig aha upplevelse då man liksom bara vet, då man bara känner, då man helt enkelt slipper spendera så mycket tid på att fundera. Men nehe tänkar Emma är igång igen som alltid min mamma sa alltid att jag har för mycket hjärnspöken för mitt eget bästa och jag kan nog inte annat än att hålla med. Jag måste börja tänka mindre och leva mer. Jag grubblar, vrider och vänder på saker till proportionerna växt helt ur kontroll men några av mina största "misstag" har ju faktiskt även blivit några av mina bästa minnen. Dumt i stunden med konsekvenser som ekar i några veckor och sedan förvandlats till ett leende i mungipan. Bitterljuvt, fast vad spelar det för roll om tio år?:)

Kom ihåg vad som är rätt för någon annan är faktiskt inte alltid rätt för dig. Du & bara du ska vara chef i ditt liv, välj din egen takt din egen väg och följ dina drömmar, våga leva. Det är så lätt att haka upp sig på nu, imorrn, om två månader. Men sen då? Sen kommer nya äventyr, nya minnen, nya problem. Varför är man så rädd egentligen? Jag har ganska många steg kvar att ta i livet. Jag kommer trampa snett ibland, det är del av livet. Det är definitivt värt att dra på sig klackarna i alla fall :)




Count on me <3


Date: 2011-02-18 / Time: 22:21:51
Kategori: Strömmar ur mina högtalare / 2 Kommentarer


Till alla mina fina underbara vänner ni är bäst always :)

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh <3

Bruno Mars - Count on me.




Dagens tanke ..


Date: 2011-02-18 / Time: 08:15:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Have you ever realized that when people say "you have changed"
it's just because you have stopped living your life their way.




Dagens tanke ..


Date: 2011-02-17 / Time: 08:15:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Ibland fattar inte hjärtat det hjärnan vet.





Sing :)


Date: 2011-02-16 / Time: 20:16:49
Kategori: Strömmar ur mina högtalare / 0 Kommentarer


Sing it for the boys, sing it for the girls
Every time that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart, sing it till you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf, sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world, sing it for the world.







Bloggdesign.


Date: 2011-02-16 / Time: 20:05:00
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Nu är bloggdesignen på plats och det blir lite mer motiverande att blogga hur konstigt det än låter haha.. Men hoppas ni gillar den det gör iallafall jag :)




A new beginning.


Date: 2011-02-15 / Time: 22:25:32
Kategori: Min vardag / 1 Kommentarer


För ett tag sen slutade min blogg att fungera bara sådär sen dess har företaget jag bloggar åt försökt återskapa det och rädda den tyvärr fick jag beskedet idag att den inte går att rädda dom kunde rädda vissa bilder och inlägg men allt annat är borta, 4 år är som borta med vinden. Jag som är ganska vidskeplig av mig och tror på ödet ser nästan detta som ett tecken från ovan att det är dags för mig att börja om på ny kula, dags att förändra och gå vidare från vad som varit. Jag är ledsen att ha förlorat mycket i min blogg finns ju mycket minne där men ser fram emot att få en nystart på bloggen och börja om på nytt. Hoppas alla gamla läsare hittar hit igen och fortsätter att följa min blogg :)

Ni får stå ut med hur sidan ser ut ett litet tag men en ny bloggdesign kommer snart vara på plats :)




Välkommen till min nya blogg!


Date: 2011-02-13 / Time: 00:45:27
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer







Hej! Emma 25 årig Skånetös som numera är bosatt i Småland. Bloggar om min vardag, kärleken till vänner och familj, saknaden efter min älskade mamma, musiken jag älskar, festerna jag går på, sakerna jag inte kan leva utan och min kärlek till fotbollslaget Djurgården. Jag uppdaterar så ofta jag känner för det vissa dagar ofta andra mer sällan. Anyway I hope you like it. Och bild har jag bifogat.

RSS 2.0