Converse <3


Date: 2011-04-30 / Time: 09:55:00
Kategori: Shopping. / 0 Kommentarer


Jag tycker foppa tofflor är så sjukt fula och sa att jag aldrig skulle köpa några men nu älskar jag dom och har massor sen var det uggs efter det så sjukt fula också men ännu en gång så sköna så jag har bott i dom hela vintern haha & ja sen va det Converse som jag dock tyckte var snyggt på andra men inte min stil men efter att ha hittat den smalare modellen som både är smalare fram och smalare sula och även i skinn så blev jag såld dom är så underbara så nu har jag hunnit skaffa mig 3 par & fler lär det säkerligen bli :)

Bild från www.junkyard.se





Jag vill ha fler timmar :)


Date: 2011-04-28 / Time: 22:40:33
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Ursäkta det dåliga bloggandet, jag har massor att skriva om men lite för lite tid tyvärr fler timmar på dygnet ja tack :) Full rulle hela helgen nu då det blir jobb & jobb och sen på måndag ska jag ta mig en väldig välbehövlig paus och åka till familjen i Malmö ska bli så skönt :) Men som sagt har en massa inlägg och annat på g så håll ut det kommer :)




Dagens tanke ..


Date: 2011-04-21 / Time: 23:10:31
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens.




Dagens tanke ..


Date: 2011-04-17 / Time: 15:52:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Life is a jorney not a destination. Remember to enjoy the trip :)





Ett sista farväl.


Date: 2011-04-14 / Time: 22:57:54
Kategori: När huvudet blir fullt av tankar. / 0 Kommentarer

David Zetterberg
16 Juli 1983 - 23 Mars 2011

Idag skulle jag på begravning jag har alltid varit dålig på att hantera döden och begravningar gör mig illamående men efter att en vän för ett tag sen gav upp och inte finns mer ville jag finnas där och ta ett sista farväl. Jag gjorde mig iordning imorse satte mig i bilen och körde mot f-rum men halvvägs fick jag en panikattack, började gråta och bestämde mig för att åka hem igen. Jag orkade bara inte gå, jag kände mig inte stark nog för att fixa det ensam. Jag har fortfarande inte kommit över min Mammas död och hur plågsamt det var att gå på den begravningen så jag klarade inte av att gå är ledsen över om jag missade din men jag hoppas och tror att den var vacker. Vi hade dålig kontakt den sista tiden och det ångrar jag nu när du är borta och jag önskar jag hade förstått hur dåligt du mådde. Jag är extremt dålig på att svara på sms jag vet det och du skickade sms till mig om att saker var jobbiga och att du hade det tufft jag var stressad när jag läste det glömde svara och en månad senare är du borta, känns overkligt och jag kommer alltid undra om det funnits något jag kunnat göra. Jag kommer alltid ångra att jag inte svarade, det är något jag måste lära mig att leva med för nu är det försent. Du var en fantastisk människa och jag kommer alltid minnas alla våra resor vi åkt på och hur du fick mig att börja åka med när jag var 15 det är snart 11 år sen men jag minns det som igår. Jag vill tacka dig för att du fanns där för mig och för allt du gjorde för mig när jag var yngre, du var en axel jag alltid kunde luta mig mot och jag kommer aldrig glömma det, du blir aldrig glömd. & jag hoppas du vet att jag tyckte att du var en underbar vän. Ge min Mamma en kram där uppe i himlen & vila i frid <3

För er som kände David borde ni se Denna, glädjande i all sorg att se den David jag minns.

Att leva i sorg över människor man förlorat kan vara otroligt smärtsamt och jobbigt men något jag lärt mig efter att ha förlorat människor i min närhet är att livet är för kort för att inte våga. Man måste leva idag, följa sina drömmar, göra det man vill göra och framförallt tala om för människor i ditt liv vad dom betyder för dig hellre för många gånger än inte alls för man vet inte när någon försvinner. Att minnas det förflutna kan vara underbart att planera för framtiden kan vara smart men glöm inte bort hur viktigt det är att leva i nuet.






Hitta små saker i livet som gör dig lycklig.


Date: 2011-04-14 / Time: 00:15:10
Kategori: Jag gillar ... / 0 Kommentarer


Jag bara älskar känslan av att precis ha duschat och krypa ner i en nybäddad säng,
det är så jävla underbart, det är vardagslyx :)




<3


Date: 2011-04-11 / Time: 15:00:00
Kategori: Det vi kallar kärlek <3 / 0 Kommentarer


Jag påminns varje dag om att jag har en FANTASTISK 4åring, jag vet bara inte när han blev så här stor och klok?!? En kärlek större än ord <3





Dagens tanke ..


Date: 2011-04-11 / Time: 09:18:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


It doesn't matter how tough we are, trauma leaves a scar. It follows us home, it changes our lives. Trauma messes everybody up, but maybe that’s the point. All the pain & the fear, maybe going through all that is what keeps us moving forward. It’s what ... pushes us. Maybe we have to get a little messed up before we can step up."





Trött, tröttare, tröttast.


Date: 2011-04-11 / Time: 00:14:45
Kategori: Part-ey and so on. / 0 Kommentarer


Idag är man en slagen hjälte. All in igår så att säga. Trött är vad jag är idag. Brutalt utmattad.
Ännu en helg har passerat och som vanligt tycker jag att livet flyger förbi. Hade iallafall en kul kväll med tjejerna igår :) Idag är en sån dag då jag grubblar mycket vilket jag nog egentligen alltid gör på söndagar men lite extra mycket nuförtiden, mycket som händer i mitt liv för tillfället och det är ganska förvirrande. Men jag försöker ta en dag i taget och alltid gå framåt för det måste man göra i livet, man måste gå framåt. Att stå stilla är liksom ingen lätt väg att gå. & i perioder som denna är jag glad över att jag har världens finaste vänner <3
Men nehe dags att krypa ner och få lite sömn så man kommer upp imorn. Godnatt.





Dagens tanke ..


Date: 2011-04-07 / Time: 22:33:59
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Livet är kort, bryt reglerna, älska innerligt, skratta så mycket du kan och ångra aldrig något som fått dig att le <3





Saknad.


Date: 2011-04-06 / Time: 20:18:00
Kategori: Mamma <3 / 0 Kommentarer


Jag skulle vilja ha en dag, en enda jävla dag då inte allt känns som att bestiga ett berg. En dag då inte hela dagen känns som en kamp, jag är så trött på att känna mig utmattad och tömd på energi. Idag är en sån dag då saknaden efter dig är enorm och inte riktigt går att hantera. Mamma, jag saknar dig <3




Dagens tanke ..


Date: 2011-04-06 / Time: 15:36:11
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer

 

You can say yes now and say no later..

but if you say no now then you´ll never have a chance to say yes later.

 





Mer tid på dygnet, tack!


Date: 2011-04-05 / Time: 23:29:45
Kategori: Min vardag / 0 Kommentarer


Jag och tiden är i en ständig kamp för att försöka komma överens och nuförtiden är vi väldigt ofta osams. Det är mycket som ska hinnas med men tiden vill liksom inte riktigt räcka till och det mig lite små panik ska väll erkännas. Haft fin sällskap här från Örebro ett tag nu också vilket varit väldigt mysigt men också resulterat i att det blivit ännu mindre gjort av alla måsten så nu när jag blir själv imorn igen ska jag ta tag i allt som ligger efter tänkte jag. På torsdag står det arbetsintervju i jkpg på schemat lite nervös är jag allt även om jag inte vet om jag egentligen vill ha jobbet men får väll iallafall gå dit och ta reda på vad det är för ställe och människor så får vi se vad som händer. Är väll egentligen inte jättesugen på att pendla till jkpg men kan ju funka ett tag. Har väll som vanligt egentligen massor att skriva och ett huvud fullt av tankar typiskt en grubblare som mig men inget jag orkar skriva eller dela med mig av idag så med det säger jag godnatt & kryper ner i min säng för lite skönhetssömn. Ciao!








Dagens tanke ..


Date: 2011-04-05 / Time: 09:23:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


 

 





Åh vad jag har längtat ...


Date: 2011-04-04 / Time: 19:36:00
Kategori: Det vi kallar kärlek <3 / 0 Kommentarer


Nu är det äntligen dags allsvenskan drar igång med en Derbypremiär, underbart :)
Alltid oavsett Djurgården <3





Dagens tanke ..


Date: 2011-04-04 / Time: 09:30:00
Kategori: Dagens tanke .. / 0 Kommentarer


Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns.







Hej! Emma 25 årig Skånetös som numera är bosatt i Småland. Bloggar om min vardag, kärleken till vänner och familj, saknaden efter min älskade mamma, musiken jag älskar, festerna jag går på, sakerna jag inte kan leva utan och min kärlek till fotbollslaget Djurgården. Jag uppdaterar så ofta jag känner för det vissa dagar ofta andra mer sällan. Anyway I hope you like it. Och bild har jag bifogat.

RSS 2.0